3/1/08

Moment de fer proposits

Comença l'any nou, ja stem al 2008,li haurem de buscar una rima !

Suposo que per les vacances he tingut més temps també pa pensar, i arribar a al conclusio´que tambe hauria de fer proposits per aquest any nou, com la lilith.
Veig que fallo molt de caràcter últimament. HHauria de ser una mica més tolerant en tothom, sense renunciar a la meua manera de ser clar sta, pero sent m´`es io que mai, no se si masplico. Sent jo, però millorant, que és en definitiva lo que m'agrada fer.
Suposo que lo bo es trobar-se en un mateix, star a gust, i sobretot mirar també per un mateix, sense dixar de banda als atres i agraintlos tot lo que fan, com u faig a tots los q llegiu això.
treballant dia a dia pa que los meus se sentiguen més feliços i dixar de banda los anfados innecessariis o les males cares quan no toquen. Donar lo millor de mi a qui u necessitigue, i sobretot, ancaminar la meua vida sempre andavant.
Feliç any nou a tots!

PD: Felicitats Lilith, un opst escrit een lo cor totalment, possiblement lo millor que he vist teu per això, pq l'esrius en lo cor, i te felicito per la decisió. Hi ha camí per fer, i moltes vegades no serà fàcil, però sempre aniràs endavant!

No hay comentarios: